Aankondiging Promo Pret Club
12 januari 2023 
2 min. leestijd

Aankondiging Promo Pret Club

Vanaf aanstaande zaterdag start de promotie voor de Pret Club, het nieuwste initiatief van Hit it Happiness. De promotie start met het plaatsen van een nieuwe banner/spandoek aan de voorgevel van Hit it aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. 

dePretClub.nl Het is zoals gezegd een nieuw initiatief. Het idee is ontstaan vanuit diverse opgedane ervaringen met het faciliteren van ruimte voor groepen, het vraagstuk om vrijstaande ruimte in het pand van Hit it nuttig te benutten en de wens om te doen wat ik leuk vind om te doen; namelijk mensen blij maken.

de Pret Club

Wat is dan precies het idee geworden? Het idee is dat de Pret Club een website (ledensite) en ruimte (in het pand van Hit it) faciliteert voor mensen die werk willen maken van een prettiger leven. De Pret Club faciliteert dus. Op de eerste zaterdagochtend van de maand (muv augustus) is er een bijeenkomst bij Hit it voor alle leden. Dit wordt georganiseerd door Gerard Boersma. Tijdens de bijeenkomsten hopen we gelijkgestemde mensen met elkaar te verbinden en te motiveren om 'eigen clubjes' te starten onder de vlag van de Pret Club. Elke nieuw clubje kan zich tijdens de bijeenkomsten presenteren. 

Ter bevordering van een prettiger leven

Met opzet is gekozen voor de brede term 'ter bevordering voor een prettiger leven'. Wat voor de één prettig is, kan voor de ander verschrikkelijk zijn. Een clubje mensen die graag ervaringen en kennis willen uitwisselen over bijvoorbeeld spiritualiteit kan haaks staan op een clubje mensen dat zichzelf 'de stress club' noemt en onder die noemer tal van uitdagingen aangaat om het lichaam met opzet te laten stressen (denk hierbij aan in koud water zwemmen, of dagenlang vasten, etc.).

Early adopters

Elk product dat nieuw in de markt gezet wordt, moet het hebben van de zogenaamde 'early adopters'. Dat zijn mensen die als eerste zeggen; "kom maar op. Ik ben wel benieuwd of dit iets voor mij is. Ik doe hoe dan ook alvast mee!"
Early adopters zijn dus van onschatbare waarde. Ben jij een 'early adopter'? Doe me dan een groot plezier en meld je hieronder aan voor de presentatie op zaterdagochtend 4 februari. Inloop is vanaf 10.00 uur en vanaf 10.30 uur start Gerard zijn presentatie. Tot dan!

Met enthousiaste groet, 


Gerard Boersma: zelf-benoemd Geluksbevorderaar

Aanmeldingsformulier