BEDANKT! We hebben je inzending in goede orde  ontvangen.

De PDF 'Weet wat je levensdoel is' hebben we naar je mailbox verzonden en je mailadres is toegevoegd aan onze mailinglist (uitschrijven kan elk gewenst moment).

Tip: wil je ook toegang tot mijn persoonlijke blog?

De Amerikaanse gezegde 'TALK THE TALK, WALK THE WALK' zouden we in het Nederlands kunnen vertalen in 'GEEN WOORDEN, MAAR DADEN'


Om jou te laten zien dat de Geluksformule werkt, ongeacht externe omstandigheden, ga ik met de billen bloot!
In mijn persoonlijke blog (Gerard's Blog) kun je dagelijks volgen hoe ik de formule effectief toepas in mijn leven. Door jou een kijkje in mijn leven te geven laat ik je zien dat het resultaat van de Geluksformule, namelijk weerbaar zijn, inderdaad werkt! Geen woorden, maar daden dus!


Het belooft een spannend verhaal te worden. Mijn bestaan is op dit moment namelijk super onzeker. Vanwege het C-beleid word ik als ondernemer iedere keer weer hard getroffen. Op 1 januari 2022 had ik daardoor amper nog 34 euro (!) aan liquide middelen. De onzekerheid is groot! Wanneer mag ik weer open? Heb ik ondertussen van deze site een winstgevend verdienmodel gemaakt? Moet ik mijn bedrijf beëindigen? Val ik terug in oude slechte gewoontes? Ga ik eraan onderdoor? 


Vol overtuiging laat ik je zien dat de Geluksformule werkt. En dat je ondanks externe omstandigheden, best prettig en zinvol kunt leven. En daar kun jij getuige van zijn.
Iedere dag rond 20.00 uur plaats ik een nieuw bericht.


Ben jij erbij?

PS Gezien mijn huidige financiële situatie én vanwege het feit dat je ervan kunt leren (en dus waarde heeft) vraag ik er wel een kleine bijdrage voor. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻