Kom je bij de Tribe?

De Hit it Tribe is nieuw en is nog in ontwikkeling. Het idee achter deze community is om verbinding te leggen tussen geluksbevorderaars en geluksontvangers. 

Een stam (Tribe) is een groep mensen (honderden tot enkele duizenden) met als verbindende factor een gemeenschappelijke cultuur. Cultuur kun je lezen als een bundel gemeenschappelijke overtuigingen.

Voor het werven van nieuwe deelnemers tijdens de Rodermarkt Parade van 2018 had ik de volgende slogan bedacht en gebruikt: 'Imagine a world full of happy people. Stop dreaming, start drumming'. Destijds had ik natuurlijk niet kunnen bedenken in wat voor een compleet tegenovergestelde wereld we nu zouden leven. 

Daarom neem ik het heft in eigen handen en probeer ik mensen met dezelfde normen en waarden bij elkaar te brengen. Om ze te verbinden en zodoende 'een wereld te creëren met blije mensen'. Met mensen die hun leven de moeite waard vinden geleefd te worden. Die begrijpen dat je daar moeite voor moet doen. Dat je er helemaal zelf verantwoordelijk voor bent en dat het ultieme geluksgevoel komt door anderen te helpen door jouw gave/talent/persoon te delen. 

Dat is mijn droom. Dat de Hit it Tribe een stam (community) is waar geluksbevorderaars én geluksontvangers er voor elkaar zijn om er allemaal compleet (gelukkig) door te worden!

Let's Hit it!