Samen werken aan een prettiger leven?

Dan verwacht ik dat de Pret Club wel eens uitkomst zou kunnen bieden...

Gerard Boersma: zelf-benoemd Geluksbevorderaar

Sinds 2014 ben ik bezig met drumplezier en heb ik sindsdien meer dan 9.000 mensen een geluksmomentje weten te bezorgen. Ik heb in de afgelopen jaren alle soorten van mensen voorbij zien komen en één ding is me echt wel duidelijk geworden: iedereen wil gelukkig zijn!

Voor mij is mensen blij maken, mijn dagelijks werk. Ik heb daar ontzettend veel ervaring mee opgedaan en weet op welke knoppen ik moet drukken om mensen met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan. 

Mensen blij maken kan het beste als je zelf ook een blij mens bent. Daarvoor is het dan weer handig als je met je innerlijk aan de gang gaat en de nodige obstakels uit de weg ruimt. Soms vergeten we dan wel eens dat we echt niet de enige zijn die het gevoel hebben dat het leven een strijd is. Zoals mooi verwoord in de songtekst van Cheers:'You want to be where you can see, Our troubles are all the same, You want to be where everybody knows your name.'

Daarom is de Pret Club bedacht. Een plek (on- en offline) waar je nieuwe vriendschappen kunt maken, kennis en ervaringen kunt uitwisselen en aan activiteiten kunt deelnemen ter bevordering van een prettiger leven.

Ik zou je willen uitnodigen lid te worden van de Pret Club. Ik heb daarvoor een community website (als een soort van Facebook) en een pand aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden tot mijn beschikking. Zou dat iets voor jou kunnen zijn?Dit is wat je krijgt als lid van de Pret Club

de Pret Club

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Community van, voor en door  Geluksbevorderaars

'Mensen die werk willen maken van een prettiger leven zijn wat mij betreft Geluksbevorderaars' - Gerard Boersma

In de community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Feedback krijg je dan van mij en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent de community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Je kunt je eigen groepen gaan samenstellen op basis van gemeenschappelijke interesses. En het mooie is dat je dan offline kunt afspreken. Bijvoorbeeld bij Hit it aan de Ceintuurbaan 112 in Roden.


Maandelijkse bijeenkomst

Ook al zijn de voordelen van een online community enorm, toch gaat er niets boven elkaar in het echt te ontmoeten. Daarom is er een maandelijkse bijeenkomst op de eerste zaterdag van de maand (muv augustus) bij Hit it aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden.

Kennis delen

Leer van de successen van andere leden en stel onbeperkt je vragen aan hen en aan Gerard. Wij staan dagelijks voor je klaar in de community (on- en offline) om je te helpen bij al jouw vraagstukken.

Vriendschappen sluiten

Breid je netwerk uit met inspirerende mensen. Waar je als 'geluksbevorderaar' in privékringen misschien als een 'gekkie' gezien wordt, kom je bij de Pret Club alleen maar gelijkgestemden tegen.

Groepen

Start je eigen groep of neem deel aan een bestaande groep om makkelijk en snel mensen te leren kennen die goed bij je passen.

Challenges

Doe mee met challenges om grote sprongen te maken in je persoonlijke groei. Denk aan challenges om rust in je hoofd te krijgen, meer energie te krijgen of stoppen met dingen die slecht voor je zijn.

Pret Club cursussen

Ter bevordering van een prettiger leven

Pret Club cursussen

Krijg direct toegang tot de online cursussen van Drumplezier en de School voor Blijheid. Deze cursussen zijn ter bevordering van een prettiger leven en staan tot je beschikking.

Op het moment van schrijven is er nog maar 1 cursus beschikbaar. De eerstvolgende zal een cursus van de School voor Blijheid zijn.

Enkele keren per jaar zal er een nieuwe cursus worden toegevoegd die je dan meteen kunt bekijken via de ledensite of middels de Huddle app (gratis te downloaden).

Wekelijks drumplezier online

 • 3 introductie lessen
 • 5 absolute beginners sessies van elk 45 minuten
 • 62 wekelijkse sessies van 45 minuten
 • in 5 verschillende niveaus
 • met gebruik van 81 verschillende liedjes
 • 50 volle uren online drumplezier!

Lijk het je wat? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarabonnement

112,30
93,60
Je bespaart 17%
 • Maandelijkse bijeenkomst
 • Toegang tot de Pret Club Community
 • Toegang tot de Huddle app
 • Pret Club cursussen
Aanmelden!
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft

Maandabonnement

9,36
Per maand
 • Maandelijkse bijeenkomst
 • Toegang tot de Pret Club Community
 • Toegang tot de Huddle app
 • Pret Club cursussen
Aanmelden!
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld terug! 😘