Mentale weerbaarheidstraining 

'Terug naar het geluk'

Krijg rust in je hoofd, een positieve kijk op jezelf en grip op je leven!

De meest effectieve en leukste mentale weerbaarheidstraining

De nummer 1 reden voor depressiviteit is dat steeds meer mensen genoegen nemen met een leven van onvervulde verlangens, niet uitgekomen verwachtingen, eenzaamheid, teleurstelling, angst en schuld. Ze vermijden wie ze écht zijn en vertonen sociaal wenselijk gedrag. Ze laten zich als het ware leven, met alle consequenties van dien. Maar dat hoeft niet zo te zijn!

Ik kan het weten, want ik was zo'n gevalletje. Totdat ik, enkele dagen voor het overlijden van mijn vader, erachter kwam dat ik het spuugzat was, spuugzat te zijn. Ik was het zat om iedere dag - jaar in, jaar uit - in gevecht te zijn met mijzelf!
Wat volgde was een jaar van verandering. Gemotiveerd door de inzichten die ik kreeg van het stoppen met de dingen die niet goed voor me waren, ben ik steeds grotere uitdagingen aangegaan. En door dat iedere dag consequent en gedisciplineerd te blijven doen, bemerkte ik een enorme toename van wilskracht en zelfbeheersing. Toen ik aan het einde van 2021 als ondernemer weer eens werd geconfronteerd met tegenslag vanwege de C-maatregelen, was ik mentaal en fysiek weerbaar. Ik wist wat me te doen stond: de situatie accepteren en mijn aandacht gaan richten op het bouwen van het nieuwe. Het schrijven van het e-book 'Terug naar het geluk' en het ontwikkelen van de Hit it Geluksformule én de Mentale Weerbaarheidstraining 'Terug naar het geluk' zijn daarvan het resultaat. Vanaf donderdag 10 februari 2022 starten de eerste trainingen en help ik mensen met verandering van leefstijl. Dat doe ik in de rol van gids: Ik wijs ze de weg en geef informatie. Doe je mee?

'De zoektocht naar geluk is niet gebaat bij deeloplossingen

'Ik geloof dat plezier hebben en jezelf blijven ontwikkelen bijdraagt aan een gelukkig leven. Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt.

Bovenstaande is mijn levensdoel 😀

Daarom leer ik mensen drummen op muziek (drumplezier), help ik mensen met verandering van leefstijl (Hit it Happiness Lifestyle Change Centre) en faciliteer ik een platform om gelijkgestemden te verbinden.

Dáár worden mensen blij, beter én 'compleet' van!

Vraagje: Zou jij gebaat zijn met mijn training?

Vanaf donderdag 10, vrijdag 11 en zondag 13 februari 2022 start ik nieuwe trainingen met maximaal 10 deelnemers per groep.

Effectief

Geen flauwekul en open deuren, maar concrete tips die hout snijden.

Leuk

Inclusief leren drummen op muziek, zodat je het spel tussen uitdagingen en vaardigheden leert begrijpen.

Samen

Met dagelijks toegang tot een beveiligde online omgeving met gelijkgestemden.

Wat is het Geheim?

Het is een formule die ik - de Hit it Geluksformule - noem. Ik heb het zelf ontwikkelt en het resultaat mag er zijn. Zie het als een drietrapsraket waarbij elke stap je momentum geeft. Het voorziet je van het juiste gereedschap om een leefstijl te creëren dat bij jou past. Of beter gezegd;

De Hit it Geluksformule helpt je een leefstijl te ontwikkelen dat resulteert in een leven dat de moeite waard is geleefd te worden. Niet als doel, maar als middel om weerbaar én gelukkig te zijn. Dát is het geheim!

Wat leer je tijdens de mentale weerbaarheidstraining?

Je weet wat je levensdoel is

Alles krijgt (weer) zin: het verleden, het heden en de toekomst (bijkomstig voordeel is dat je daardoor ook beter kunt communiceren).

Je kunt efficiënt problemen oplossen en omgaan met tegenslagen

Je richt je energie op het bouwen van het nieuwe en niet op het bevechten van het oude.

Je bent zelfverzekerd en hebt een positieve kijk op jezelf

Je vergroot je vaardigheden door het aangaan van steeds grotere uitdagingen.

Je hebt controle over sterke gevoelens en impulsen

Je traint je wilskracht en zelfbeheersing met geduld en toewijding.

Je hebt een prettig en zinvol leven

Je hebt een dagelijkse routine met optimale ervaringen die gerelateerd zijn aan je levensdoel.

MISSIE BEREIKT

Je hebt nu een leefstijl dat de moeite waard is geleefd te worden. Je hebt rust in je hoofd, een positieve kijk op jezelf en grip op je leven!
             

Programma

Les 1

De training wordt gegeven in de zaak van Hit it Happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. Entree is aan de achterzijde van het pand. Daar kun je ook ruim en gratis parkeren! Kom de eerste keer ruim op tijd voor ontvangst met een kopje koffie of thee. We beginnen het eerste gedeelte van de les met een drumplezier sessie van 45 minuten. Op die manier leren we elkaar alvast een beetje kennen. Aansluitend hebben we een kwartiertje pauze met een kopje koffie of thee. Tijdens het tweede gedeelte leren we hoe we antwoord kunnen krijgen op de vraag wat ons levensdoel is en waarom dat zo belangrijk is om te weten.

Les 2

Onder de noemer 'kennis is macht' leren we tijdens het eerste gedeelte van de sessie alle ins en outs over ons bewustzijn, geestelijke energie, psychische entropie en de optimale ervaring. Tevens staan we stil bij de de eerste pijler van de Hit it Methode; het 'don't worry, be happy' principe. Je leert de strategie die je effectief kunt inzetten bij het efficiënt oplossen van problemen en om te gaan met tegenslagen. Na de pauze gaan we weer buiten onze comfort zone door te leren drummen op muziek.

Les 3

Tijdens de derde les behandelen we de tweede pijler van de Hit it Methode: het 'No pressure, no diamonds' principe. Je leert de strategie om je zelfvertrouwen te vergroten en een positieve kijk op jezelf te krijgen. In het eerste gedeelte leer je de theorie achter de techniek (het spel tussen uitdagingen en vaardigheden) en na de pauze ga je het bewust ervaren tijdens de drumsessie.

Les 4

In deze vierde les behandelen we een wat lastig onderwerp. Het betreft circulaire causaliteit: een kwestie van oorzaak en gevolg die elkaar afwisselen, waarbij beiden elkaars oorzaak en gevolg zijn, die elkaar beïnvloeden. Het is de kern van de derde pijler van de Hit it Methode: het 'you can, if you think you can' principe. Door je wilskracht en zelfbeheersing te trainen met geduld en toewijding, leer je controle te krijgen over sterke gevoelens en impulsen. Na de pauze gaan we weer lekker drummen op muziek.

Les 5

Dit keer beginnen we met de drumsessie waarbij we interactief stilstaan bij wat de drumsessies met je hebben gedaan en wat ze je hebben geleerd. Na de pauze behandelen we de allerlaatste trap van de drietrapsraket: de strategie om, middels een dagelijkse routine met optimale ervaringen die gerelateerd zijn aan je levensdoel, prettig en zinvol te leven.

Les 6

Het is inmiddels 2 weken na de laatste les. Tijd om de balans op te maken. Heb je de geluksformule weten te integreren in je leven? Waar loop je tegen aan? Wat behoeft meer 'tips and tricks'? Het wordt een gezellige interactieve sessie waarbij we van elkaars ervaringen kunnen leren. Uiteraard sluiten we deze allerlaatste sessie af met nog een heerlijke drumsessie!
Na afloop van deze training is het je duidelijk geworden welke vaardigheden en strategieën je wilt ontwikkelen om controle over je leven te hebben en houden. Je begrijpt dat het dagelijks toepassen van de formule resulteert in een leefstijl die bij jou past. En die jou gaat vormen tot de persoon die je wilt zijn; weerbaar én gelukkig!

BONUS 1-op-1 sessie van 60 minuten met Gerard

Binnen het tijdsbestek van de training is het mogelijk om een afspraak te maken voor een 1-op-1 sessie van 60 minuten met Gerard. Jij mag zelf bepalen wanneer je er aan toe bent. Gerard geeft er de voorkeur aan om de sessie wandelend te doen. Maar het mag ook op de zaak, bij Hit it Happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden.

           

Krijg rust in je hoofd, een positieve kijk op jezelf en grip op je leven

Meld je nú aan!

Doe Nu Mee Voor Een Introductieprijs

De training is nieuw en nog niet zo bekend. En omdat het nog niet zo bekend is kun je nu instappen voor een introductieprijs.


Ik verwacht dat daar snel verandering in gaat komen en op dat moment ga ik de prijs verhogen naar een meer marktconforme prijs.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken. 

❤️ Wat zou het je waard zijn als je zin aan je leven kunt geven? 

❤️ Wat zou het je waard zijn als je efficiënt problemen kunt oplossen en om kunt gaan met tegenslagen? 

❤️ Wat zou het je waard zijn als je zelfverzekerd zou zijn en een positieve kijk op jezelf zou hebben?

❤️ Wat zou het je waard zijn als je controle zou hebben over sterke gevoelens en impulsen?

❤️ Wat zou het je waard zijn als je rust in je hoofd, en grip op je leven zou hebben? Ik heb ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de strategieën volgt die ik met je deel.

Zodra de bekendheid van de training is toegenomen, ga ik de volledige cursus aanbieden voor € 360, omdat dat de marktconforme waarde is.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts € 225

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want ik verwacht dat de bekendheid snel zal toenemen.

Daarnaast heb je een niet goed, geld terug garantie! 😘

Ik verwacht dat de bekendheid binnen afzienbare tijd zal toenemen, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is door mij gemaakt, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van een enorme berg aan theoretische kennis die ik heb opgedaan, mijn eigen levenservaring én een vracht aan praktijkervaring met meer dan 7.500 mensen!

Dus als jij wilt stoppen met je gefrustreerd en schuldig te voelen, te stressen, piekergedachten te hebben etc. Maar in plaats daarvan rust in je hoofd en grip op je leven wilt hebben, maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn effectieve trainingsprogramma. Er is geen enkel risico.

Klik hieronder op de knop om deel te nemen!
€ 360,-
€ 225,-

Mentale Weerbaarheidstraining 'Terug naar het geluk'

(éénmalige betaling)

Jij wilt dit

Een weerbaar én gelukkig leven wacht op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Dit was Gerard, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn Geluksformule.

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Ik ben het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik op de knop hieronder, en ik zie je binnenkort.

€ 360,-
€ 225,-

(éénmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft je onrustig, schuldig en gefrustreerd voelen. En het wordt alleen maar erger. Omdat je weet dat er een oplossing voor handen is.....en je er niets mee doet....

Laat dat niet gebeuren.

€ 360,-
€ 225,-

(éénmalige betaling)