Nieuwe ronde, nieuwe kansen...
10 januari 2023 
1 min. leestijd

Nieuwe ronde, nieuwe kansen...

Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik begin dit jaar met heel veel energie en creativiteit. De afgelopen jaren beginnen hun vruchten af te werpen. Na de eerste initiële frustratie en boosheid over alle opgelegde Corona maatregelen was ik uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik in mijn uppie de wereld niet kan veranderen. Dat ik er geen invloed op kon uitoefenen vond ik verschrikkelijk. Het bracht me het inzicht dat ik slechts invloed heb op 1 ding en dat is mijzelf. Het is een heel proces geweest, maar bleek uiteindelijk van onschatbare waarde te zijn. Ik heb het geluk, blijheid en vrede in mijzelf gevonden en ben daardoor niet meer afhankelijk van externe factoren. Heerlijk! Wat een verademing!!!

Vandaar ook mijn enthousiasme aangaande de start van het nieuwe jaar. Ik heb er zin in. Heb veel plannetjes bedacht en ga ze nu één voor één uitrollen of implementeren. Deze blog van vandaag is er een mooi voorbeeldje van.

Nu ik weet hoe ik een blog kan aanmaken op deze site, kan ik weer een vinkje zetten en door naar het volgende project: een nieuw spandoek ontwerpen voor aan de voorgevel van het pand van Hit it. Het betreft de promotie van de Prect Club die ik zaterdag 4 februari ga lanceren. Ben je daar ook bij? Vanaf 10.00 uur kun je inlopen. Vanaf 10.30 uur start ik mijn presentatie. Tot dan!

Met enthousiaste groet,

Gerard Boersma