Terug naar het geluk

start hier!

Ervaar jij het leven als zinvol en prettig, ongeacht de externe omstandigheden? Heb jij het vermogen hindernissen en tegenslagen te overwinnen? Heb jij het leven 'onder controle'? 


Steeds meer mensen nemen genoegen met een leven van onvervulde verlangens, niet uitgekomen verwachtingen, eenzaamheid, teleurstelling, angst en schuld. Ze vermijden wie ze echt zijn en vertonen sociaal wenselijk gedrag.
Jij misschien ook? En ben je dat spuugzat? Mooi, dan ben je hier aan het juiste adres!

Want het kan anders...

'De zoektocht naar geluk is niet gebaat bij deeloplossingen.'

Daarom richten we ons op een leefstijl dat resulteert in een gelukkig leven.
Niet als doel, maar als middel om weerbaar te worden!


Want als je het 'spuugzat bent om spuugzat te zijn' ben je al tot de ontdekking gekomen dat het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is.
Maar je kunt je wél wapenen door je vaardigheden eigen te maken waardoor je weerbaar bent. En die vaardigheden leer je door een leven te leven dat de moeite waard is geleefd te worden.

Hoe?

Door alvast te beginnen met stap 1 van de formule:

WEET JE LEVENSDOEL BINNEN 5 MINUTEN

Doe je mee?

Download hieronder de PDF (en blijf op de hoogte middels onze nieuwsbrief).

Een leefstijl dat resulteert in een gelukkig leven. Niet als doel, maar als middel om weerbaar te zijn.

Het lijkt wel of 'gelukkig zijn' een synoniem is geworden voor een leven dat gemakkelijk en comfortabel is en wat zeker geen pijn mag doen. Maar het trieste van dat verhaal is, dat het tegenovergestelde meer waarheid bevat. En daarvoor moet je weerbaar zijn.

  • Je zou willen weten wat je levensdoel is zodat je leven zin krijgt en je beter kunt communiceren.
  • Je zou willen leren om je energie te richten op het nieuwe en niet op het bevechten van het oude, zodat je efficiënt problemen kunt oplossen.
  • Je zou je willen richten op het vergroten van je vaardigheden door steeds grotere uitdagingen aan te gaan, waardoor je zelfvertrouwen ontwikkelt en een positieve kijk op jezelf krijgt.
  • En je zou je wilskracht en zelfbeheersing willen trainen, zodat je sterke gevoelens en impulsen in de hand leert houden.   
  • Kort samengevat zou je controle willen krijgen over je bewustzijn, omdat beheersing van je bewustzijn bepalend is voor de kwaliteit van je leven.

Alles begint met het nemen van de eerste stap. Download hieronder de pdf 'WEET JE LEVENSDOEL BINNEN 5 MINUTEN' en blijf op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

In memoriam mijn vader Jan Boersma (1942-2020)

Ik was het spuugzat om spuugzat te zijn!

Achteraf bekeken ben ik mijn leven lang ontzettend goed geweest in het verzinnen van excuses om de dingen te blijven doen waarvan ik wist dat ze niet goed voor me waren.
Het overlijden van mijn vader, op eerste Kerstdag 2020, bracht daar plotsklaps en resoluut verandering in. De confrontatie met het eindige van het leven, deed me de dagen voorafgaand zijn overlijden tot het besef komen dat ik er genoeg van had en dat het tijd was om voor eens en altijd dingen anders te gaan doen. Ik besloot mijn vader dat bij het afscheid te vertellen, als soort van allerlaatste cadeautje. Zijn reactie hierop zal ik als wijze levensles voor de rest van mijn leven koesteren: 'Dat is mooi jongen. Maar doe het niet voor mij, doe het voor jezelf!'
En dat ben ik toen maar gaan doen...
Wat volgde was een jaar van verandering. Gemotiveerd door de inzichten die ik kreeg van het stoppen met de dingen die niet goed voor me waren, ben ik steeds grotere uitdagingen aangegaan. En door dat iedere dag consequent en gedisciplineerd te blijven doen, bemerkte ik een enorme toename van wilskracht en zelfbeheersing. Toen ik aan het einde van 2021 als ondernemer weer eens werd geconfronteerd met tegenslag vanwege de C-maatregelen, was ik mentaal weerbaar. Ik wist wat ik moest doen. De situatie accepteren en mijn aandacht gaan richten op het bouwen van het nieuwe. Deze site, de Hit it Methode én de Hit it Geluksformule zijn daarvan het resultaat.
Gerard Boersma - de geluksbevorderaar

'Mister Happiness' - de geluksbevorderaar

Mijn naam is Gerard Boersma en ik ben eigenaar van Hit it Happiness, bedenker van drumplezier en geluksbevorderaar van beroep 😀


Ik geloof dat plezier hebben en jezelf ontwikkelen bijdraagt aan een gelukkig leven. Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt. Daarom leer ik mensen drummen op muziek (drumplezier), help ik mensen met verandering van levensstijl (Hit it Happiness) en faciliteer ik een platform om gelijkgestemden te verbinden (Hit it Tribe).


WAT IS JOUW LEVENSDOEL? Download hieronder de pdf en je weet het binnen 5 minuten!