Persoonlijke ontwikkeling advies nodig?

Plan een gratis strategiesessie in met Gerard

Waar zit jouw grootste groei?

Het is voor ieder mens mogelijk om meer te groeien via de juiste persoonlijke ontwikkelingsstrategieën. Je hebt daarin alleen zoveel keuze dat het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit de groei in je hoofd leegmaken? Leren omgaan met tegenslagen? Zingeving? Bouwen aan zelfvertrouwen? Wilskracht? Een dagelijkse routine? Waar moet je überhaupt beginnen? 

Ik luister naar jouw verhaal en kijk wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een plan te geven waarmee je een strategie hebt die voor jou werkt, in plaats van dat je continue maar wat aan het 'aanrommelen' bent.

Gratis advies? Zeker iemand die iets aan me wil verkopen.

Tegenwoordig word je doodgegooid met "gratis strategiegesprekken", "gratis intakegesprekken" en "gratis oriëntatiegesprekken". Allemaal met hetzelfde doel: Nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij mij is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen. 

Mijn nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische vervolgstap is om je persoonlijke ontwikkeling te laten groeien. Mocht ik denken dat je geholpen zou zijn met één van mijn diensten dan geef ik dat natuurlijk wel aan. Logisch ook want ik kan je namelijk met vrijwel alle vervolgstappen helpen middels mijn e-book, drumplezier, online cursussen, groepstrainingen, persoonlijke begeleiding en de community.

Geen interesse in mijn diensten? Even goede vrienden. Ik zie dat veel mensen na een sessie zelf de keuze maken om met mij in zee te gaan (waar ik heel blij van word), maar het laatste waar ik me mee wil associëren zijn de lelijke "salestechnieken" om iets aan iemand te verkopen die daar zelf helemaal niet bij gebaat is.

Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw persoonlijke ontwikkeling? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

Bij Gerard vind ik altijd een luisterend oor. Ik ervaar de gesprekken met hem als vertrouwd en rustgevend. Als je Gerard kent, weet je dat hoe beladen het onderwerp ook is, hij altijd ruimte vindt om er een stukje humor in te gooien. Ik vind het ook fijn dat hij ervaringsdeskundige is en niet zijn kennis alleen uit boekjes heeft gehaald. Daarom gaat het praten met Gerard ook zo gemakkelijk, omdat je aan alles verneemt dat hij zich goed kan inleven. Hij laat me in mijn waarde en geeft me de ruimte om zelf te ondervinden. Ik moet niets! Daarbij komt dat hij nooit advies zou geven wat hijzelf niet eerst ervaren heeft. Na elke sessie voel ik me gewoon weer happy!

Yvonne Schuiring