Laat het avontuur beginnen

Probeer het wonder abonnement nu 14 dagen gratis!

De begeesterde manier van overbrengen door Gerard heeft me geleerd, dat je zelf heel goed in staat bent, je eigen leven prettiger te maken. Mijn leven is hierdoor veranderd, meer rust, meer ontspanning en meer genieten. Het contact met Gerard en mijn 'medeleerlingen', zou ik voor geen goud willen missen. Ik ben inderdaad blijer geworden!!
Aukje Heins

Veel gestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of het wonder abonnement bij je past.

Hoe lang loopt deze overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Hoe kan ik het abonnement beëindigen?

Dat doe je net zo snel en eenvoudig als het abonnement aangaan. Log in op de ledensite, ga naar Instellingen, klik op Abonnementen en selecteer Abonnement opzeggen.