Doe het voor jezelf!

Dat was de allerlaatste levensles die ik van mijn vader meekreeg. 'Doe het niet voor mij. Doe het voor jezelf!' En dat ben ik toen maar gaan doen.

De metamorfose - verandering van leefstijl - die ik sindsdien heb ondergaan heeft mij teruggebracht naar het geluk. Naar het échte geluk. Waarvoor je moet knokken en pijn lijden. Het geluk dat de moeite waard is!

  • Weet je levensdoel en leer beter communiceren
  • Leer efficiënt problemen oplossen
  • Leer zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positieve kijk op jezelf te krijgen
  • Leer sterke gevoelens en impulsen in de hand te houden
  • Leer comfortabel te worden met het niet-comfortabele

'De zoektocht naar geluk is niet gebaat bij deeloplossingen

Terug naar het geluk

Wie wil er nu niet gelukkig zijn? 'Drieëntwintighonderd jaar geleden kwam Aristoteles tot de conclusie dat de mens bovenal streeft naar geluk. Van veel doelen is ons leven - geld, macht, status en bezit - verwachten wij dat ze ons gelukkig maken, maar vergeten daarbij dat het geluk zelf een doel op zich is. Eentje die alleen te bereiken is als resultaat van een leefstijl

Geluk is niet iets wat je overkomt. Het is niet het gevolg van toeval of willekeur. Het is ook niet iets wat we kunnen kopen of afdwingen. Het is niet afhankelijk van de buitenwereld, maar van hoe we die interpreteren. In feite is geluk een omstandigheid die wij zelf moeten voorbereiden, vormgeven en beschermen. Het vereist controle over je bewustzijn. Want beheersing van de inhoud van je bewustzijn - je innerlijk leven (je denken) - is bepalend voor de kwaliteit van je leven. Dichterbij het geluk kan een mens in feite niet komen.'
De middelen die ik heb gebruikt om tot een leefstijl te komen dat 'de moeite waard is geleefd te worden', heb ik in een formule - de Hit it Geluksformule - gegoten. In mijn e-book laat ik je stap voor stap zien hoe ik mijn leven heb weten te transformeren en hoe jij dit ook kunt doen.Klaar voor een leefstijl dat resulteert in een weerbaar én gelukkig leven?

Download nu gratis mijn 'Terug naar het geluk' snelgids en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan. In dit e-book laat ik je stap voor stap zien hoe de Hit it Geluksformule werkt. Waarom alles begint met het weten van je levensdoel, hoe je de 3 krachtige pijlers van de Hit it Methode - het 'don't worry, be happy' principe, het 'no pressure, no diamonds' principe en het 'you can, if you think you can' principe - integreert in je leven en hoe je een dagelijkse routine met optimale ervaringen kunt ontwikkelen. Word meester in het comfortabel zijn met het niet-comfortabele en krijg weer controle over je leven!