Samen bouwen aan een leven dat de moeite waard is geleefd te worden?

Ik bedacht een effectief concept dat zowel plezierig als uitdagend is...

Natuurlijk wil je autonoom, weerbaar en gelukkig worden door persoonlijke ontwikkeling. Maar hoe kan ik jou daar het best mee helpen?

Sinds 2014 heb ik door toepassing van de psychologie van de optimale ervaring meer dan 7.500 mensen geluksmomentjes (Flow) mogen bezorgen door ze te leren drummen op muziek. Drumplezier is mijn core-business maar daarnaast heb ik ook mijn persoonlijk leven weten te transformeren tot een leven in Flow: een leven dat de moeite waard is geleefd te worden. Ik heb veel geleerd over wat mensen verder helpt en wat niet. Ik weet bijvoorbeeld uit ervaring dat boeken en cursussen na aanschaf vaak op de plank belanden. Self-help wordt dan al snel shelf-help en dat is niet mijn doel.


'Je bent wat je denkt en wat je doet'. Dat is de achterliggende gedachte geweest achter mijn totaaloplossing.

Bij deze wil ik je uitnodigen voor de Hit it Tribe. Dit is mijn meest complete oplossing voor mensen die het 'spuugzat zijn, spuugzat te zijn' en een leven willen leven dat de moeite waard is geleefd te worden én willen knallen met persoonlijke ontwikkeling. Ga jij de samenwerking aan?

Dit is wat je krijgt als lid van Hit it Tribe

Hit it Tribe Live Sessies & Blog

Blijf geïnspireerd

Vrolijk gekleurde afbeelding met de tekst let's party

Hit it Tribe Live Sessies & Blog

Blijf geïnspireerd

Hit it Tribe Live Sessies & Blog

Ik verwacht niet van jou dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht om gaat scholen tot persoonlijke ontwikkeling expert...
Daarom heb ik een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere dag, week en maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je persoonlijke ontwikkeling.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Blijf geïnspireerd.

LIVE online training

Elke maand een concrete online LIVE training inclusief vraag- en antwoord. Ontdek de beste persoonlijke ontwikkeling inzichten, kijkjes achter de schermen, nieuwe trends en de diepte in rondom specifieke onderwerpen of 'gereedschappen'. Kortom, van alles wat jou kan helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

LIVE online advies

Wil je graag advies op jouw leefstijl van een specialist? Weten hoe je beter met tegenslagen kunt omgaan? Wat er beter kan in het spel tussen uitdagingen en vaardigheden? Of gewoon even sparren over je dagelijkse routine? Dat kan! Maandelijks organiseer ik een advies marathon waarbij jij jouw vraag in zendt en LIVE advies krijgt van mij en andere aanwezigen/gasten (deskundigen).

Gerard's Blog

Onder de noemer 'Talk the talk, walk the walk' (geen woorden, maar daden) geeft Gerard je dagelijks een kijkje in zijn leven. Hij gaat spreekwoordelijk met de billen bloot en laat je zien hij de Hit it Geluksformule leeft, ongeacht externe omstandigheden.

Opnames

Elke week iets op de planning... dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de ledensite geplaatst.

Overtuigd?

Meld je aan

Aanmelden

Hit it Tribe Community

Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt

Hit it Tribe Community

Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt

Hit it Tribe Community

Een inspirerende omgeving voor groei maakt het leuk.

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van mij en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het ontwikkelen van vriendschappen. Binnen het platform vind je ook groepen voor leden met specifieke interesses/uitdagingen. Het ideale warme bad voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Ubuntu filosofie

Het idee is dat mensen alleen gelukkig kunnen zijn als anderen dat ook zijn. Daarom bieden 'stamleden' elkaar de helpende hand en proberen we het beste in onszelf en de mensen om ons heen boven te brengen.

Kennis delen

Leer van de successen van andere leden en stel onbeperkt je vragen aan hen en aan Gerard. Wij staan dagelijks voor je klaar in de community om je te helpen bij al jouw persoonlijke ontwikkeling en groei vraagstukken.

Vriendschappen sluiten

Breid je netwerk uit met inspirerende mensen. Waar je als 'geluksbevorderaar' in privékringen misschien als een "gekkie" gezien wordt, kom je bij de Hit it Tribe alleen maar gelijkgestemden tegen.

Groepen

Start je eigen groep of neem deel aan een bestaande groep om makkelijk en snel mensen te leren kennen die goed bij je passen.

Challenges

Doe mee met challenges om grote sprongen te maken in je persoonlijke groei en maak kans op prijzen. Denk aan challenges om rust in je hoofd te krijgen, meer energie te krijgen of stoppen met dingen die slecht voor je zijn.

Overtuigd?

Meld je aan

Aanmelden

Hit it Tribe Academy

Alles over leven in Flow

Hit it Tribe Academy

Alles over leven in Flow

Hit it Tribe Academy

Je leven zodanig inrichten dat het de moeite waard is geleefd te worden noemen we een leven in Flow. Het betekent consequent bezig zijn je comfort-zone te vergroten door je vaardigheden te vergroten door het aangaan van steeds grotere uitdagingen. Al mijn trainingen helpen je meester te worden in comfortabel worden met het niet-comfortabele. 

Krijg direct toegang tot alle online drumplezier sessies en toekomstige trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Volg de online drumplezier sessies en persoonlijke ontwikkelingstrainingen en garandeer jezelf van meer rust in je hoofd, een positieve kijk op jezelf en grip op je leven. Via de ledensite en de gratis (Huddle) app kun je de trainingen altijd en overal bekijken.

Absolute beginnerscursus drumplezier

t.w.v. 27 euro


 • zó begin je met drumplezier
 • leer drummen op muziek zonder notenleer
 • in vijf sessies van 45 minuten

Wekelijks drumplezier online

t.w.v. 297 euro


 • maar liefst 62 sessies van 45 minuten drumplezier
 • in vijf verschillende niveaus
 • met meer dan 102 (!!!) verschillende liedjes
 • overal te volgen via de gratis Huddle app
 • direct beschikbaar

Verwacht maart 2022 - Hit it Geluksformule

t.w.v. 397 euro


 • Ontdek je levensdoel voor een zinvol leven en leer beter communiceren
 • Leer efficiënt problemen oplossen en omgaan met tegenslagen
 • Leer zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positieve kijk op jezelf te krijgen
 • Leer sterke gevoelens en impulsen in de hand te houden
 • Ontwikkel een dagelijkse routine met optimale ervaringen gerelateerd aan je levensdoel

Klaar om te groeien? Meld je aan.

Beste keuze

Jaarabonnement

443,-
367,-
Je bespaart 17%
  • 12x LIVE Hit it Happiness sessies t.w.v. € 600,-
  • 12x LIVE Hit it Happiness Q&A sessies t.w.v. € 600,-
  • 365 dagen Gerard's Blog t.w.v. € 109,-
  • Toegang Hit it Tribe Community priceless
  • Alle Hit it Cursussen t.w.v. € 721,-
  • Totale waarde: € 2.030,-
Aanmelden
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft

Maandabonnement

36,90
Per maand
   • Maandelijks LIVE Hit it Happiness sessie
   • Maandelijks LIVE Hit it Happiness Q&A sessie
   • Toegang Gerard's Blog (dagelijks)
   • Toegang Hit it Tribe Community
   • Alle Hit it Cursussen
Aanmelden
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug.