De Zelfvertrouwen Raket

JIJ bent belangrijk. Het gaat over jou. Niemand is zoals jij. Ik weet zeker dat er een kracht in je zit die jou uniek maakt. Met die kracht kun je bijdragen aan een betere en mooiere wereld. Een wereld met gelukkige mensen.

Je zult je supergoed voelen. Trots en vol vertrouwen. Je zal mensen aantrekken die echt bij jou passen. Je zal enorm aantrekkelijk worden. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen, je niet anders voor te doen dan je bent. Stop met jezelf klein houden, jezelf verstoppen.
De wereld heeft jou nodig. Voer je levensmissie uit. Dat is waar jouw magie begint. Echt, jij kan dit. Laat me je inspireren. Ik laat je zien dat ook jij dit kan.

Van Zelfvertrouwen naar Zelfsturing tot Zelfliefde

Niet afhankelijk zijn van NLP leiders of psychologen maar zelf aan de bak met gezond verstand een gezond model volgen. Door drumplezier stapje voor stapje beter worden, door kennis op te doen over Flow, want kennis is macht en door jezelf te laten excelleren door de 90- dagen Ultieme Happiness Challenge aan te gaan. De Zelfvertrouwen Fabriek - een uniek happiness totaalconcept!Al vanaf mijn 17e werk ik als docent/instructeur/dirigent/ondernemer met mensen. Dat lijkt een rode draad in mijn leven te zijn. Ze enthousiasmeren, motiveren en inspireren. Het resultaat van mijn inspanningen leidde vaak tot groei. Groei in zelfvertrouwen. Zo heb ik heel wat mensen in positieve zin zien veranderen. Maar ik heb ook ervaren Ik heb gemerkt dat veel mensen de kansen en zelfs de noodzaak van een gezonde dosis zelfvertrouwen wel zien maar stranden op de #1 valkuil: DOEN.


Wist je dat ik al meer dan 20 jaar met mensen werk maar geen enkele psychologische vakkennis heb? Het laatste waar ik mee bezig wil zijn, is om te werken volgens vaktechnische protocollen. Wat ik wel graag wil, is mijn ideeën kenbaar maken aan de wereld. Mensen helpen met mijn boodschap en producten. Impact maken en tegelijkertijd een mooi bedrijf bouwen. Herkenbaar?


Ik heb mijn bedrijf inmiddels gebouwd op de filosofie van mijn Zelfvertrouwen Fabriek model. Ik heb 3 tools ontwikkeld waarmee je dit model, zonder technische psychologische vakkennis, kunt toepassen.


Dit model stelt je in staat om je eigen zelfvertrouwen proces in gang te zetten zodat jij als mens AAN jezelf kunt werken en de vrijheid ervaart die daar uit voortkomt. Ik heb hiermee al tientallen andere mensen geholpen. Word jij mijn volgend succesverhaal?


Claim nu onze raket tools

Drumplezier.nl

Geloof in je vermogen om jezelf te verbeteren.

Door drumplezier ontdek je weer dat het OK is om fouten te maken. Door vallen en opstaan leert men. Door te leren drummen op muziek kom je tot de ontdekking dat je meer kunt dan je denkt. Het is de leukste manier om tot deze ontdekking te komen, omdat het leren drummen op muziek geen doel is, maar een middel om plezier te maken.

HetGeheimvanVerandering.nl

Geloof in je vermogen om te accepteren en los te laten.
Het is makkelijk gezegd om te accepteren en los te laten. Maar hoe doe je dat als je dat nog nooit hebt geleerd? Het Geheim van Verandering leert je niet alleen hoe je deze vaardigheden eigen kunt maken, maar ook hoe je een natuurlijke 'stress buffer' kunt aanmaken. Je gaat je rustig en relaxed voelen. Je zult verbaasd zijn dat jij dit kunt. 

HappinessChallenge.nl

Geloof in je vermogen om een winnaar te zijn. Bij happiness challenge leren we je het spel tussen uitdagingen en vaardigheden. Door jouw vaardigheden op de proef te stellen door steeds grotere uitdagingen aan te gaan, wordt je steeds unieker, veelzijdiger en interessanter. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen, je niet anders voor te doen dan je bent. Je zult je supergoed voelen. Trots en vol vertrouwen. Je zal mensen aantrekken die echt bij jou passen.