Kies je ontdekkingsreis naar een blij(er) leven

Het idee is heel eenvoudig; Ik doe waar ik blij van word en nodig jou uit om dat samen met mij te doen. Blijheid kun je immers vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt. Onderstaande diensten voor blijheid zijn voor iedereen die aangestoken wil worden met het blijheidsvirus. Op zijn of haar eigen tijd, in zijn of haar eigen tempo, op zijn of haar eigen manier. Het klinkt misschien heel simpel. Het mooie is: dat is het ook!

Samen (leren) drummen op muziek

De belangrijkste reden dat inmiddels meer dan 10.000 mensen met veel plezier met mij op muziek hebben gedrumd, is dat het een zogenaamde Flow activiteit is. Samen drummen brengt ons in een staat van diepe betrokkenheid, we gaan samen een uitdaging aan waardoor we de tijd vergeten en opgaan in het ritme. En dat maakt blij.

Samen ontdekken en verkennen

Ik noem het een community voor ontdekkingsreizigers. Je sluit je bij deze club aan als je samen nieuwe dingen wilt ontdekken en verkennen, zowel binnen als buiten jezelf.

Samen werk maken van innerlijk werk

Vanuit passie voor mijn spirituele ontdekkingsreis heb ik boeken van David R. Hawkins vertaald in het Nederlands. Wat mij betreft heeft hij een 'gebruiksaanwijzing voor het leven' in kaart gebracht. Hawkins leert ons dat de weg naar Blijheid verloopt via H(erkennen) E(rkennen) en L(oslaten). Deze kennis deel ik graag met je bij de School voor Blijheid.