Wees de verandering die je wilt zien in de wereld

Autonoom, weerbaar en gelukkig

'Bij alles wat we doen richten we ons op een leven dat de moeite waard is geleefd te worden. Dat noemen we een leven in Flow. Door onze vaardigheden op de proef te stellen, door steeds grotere uitdagingen aan te gaan, worden we steeds complexer, unieker en interessanter.'
- Mihali Csikszentmihalyi


Mijn naam is Gerard Boersma en ik geloof dat plezier hebben en jezelf blijven ontwikkelen hand in hand kunnen gaan en zodoende bijdraagt aan een gelukkig leven. Geluk en plezier kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt. Daarom leer ik mensen drummen op muziek en faciliteer ik diensten om gelijkgestemden te verbinden.

Gerard Boersma

'Mister Happiness' - de geluksbevorderaar

Gerard Boersma studeerde in 1995 af aan het Conservatorium in Groningen als Docerend Musicus Klassiek Slagwerk. Sinds 1999 is Hit it zijn bedrijf. In 10 jaar tijd wist Gerard zijn bedrijf te laten groeien tot één van de grootste en bekendste drumspeciaalzaken van Nederland. In 2014 gooide Gerard het roer om. Vond zijn WHY en ontdekte per toeval Flow (de psychologie van de optimale ervaring) toen hij besloot om 'geluksmomentjes' te gaan verkopen door mensen te leren drummen op muziek (drumplezier). Sinds september 2021 is Gerard bezig Hit it Happiness te transformeren en faciliteert hij een platform om gelijkgestemden te verbinden. Gerard heeft met zijn werkzaamheden inmiddels meer dan 8.000 (!) mensen een geluksmomentje bezorgd. Verder wordt hij getypeerd als enthousiast, inspirerend en altijd goed gemutst.